Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Incredible Chordtela Mbok Yo Tulung Sadaro References


Incredible Chordtela Mbok Yo Tulung Sadaro References. Mbok yo tulung sadaro chord gitar dan lirik lagu yowes modaro yang dipopulerkan oleh aftershine. C g am em f g c c g aku durung lilo am em nek kowe lungo.

Mbok Tulung Sadaro Galih Bangun Cover by Andriyaze YouTube
Mbok Tulung Sadaro Galih Bangun Cover by Andriyaze YouTube from www.youtube.com

G timbang gawe ati loro. Mbok tulung ngregani usahaku f g c c7 kabeh iki yo mung dinggo awakmu. Mbukak ati nggo wong liyo.

Mbok Yo Tulung Sadaro Chord Gitar Lagu Yowes Modaro Yang Dipopulerkan Oleh Aftershine.


G timbang gawe ati loro. Rabu, 17 maret 2021 18:47 wib. F g kowe ojo sak penakmu em am mbok tulung.

F C Aku Ora Bakal Dm G Mbukak


Aku yo pingin bahagia dm jujur kesel melarat g urip rekoso. Mbok yo tulung sadaro chord gitar dan lirik lagu yowes modaro yang dipopulerkan oleh aftershine. F c aku ora bakal.

G Tego Temen Mbok Larani.


Dm g mbukak ati nggo wong liyo. C g am em saktenane ati iki iseh tresno. Ojo ngasi kowe karo liyane.

C G Am Em F G C.


Am d mbok kiro golek duit wi gampang. Jogo benik (los dol 2) dasar , chord. F g c nanging kowe malah milih lungo.

Mbukak Ati Nggo Wong Liyo.


Am nek akhire yo mung susah. C g am em f g c c g aku durung lilo am em nek kowe lungo. Kabeh iki yo mung dinggo awakmu.


Posting Komentar untuk "Incredible Chordtela Mbok Yo Tulung Sadaro References"